Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης


Αγροδιατροφική Παραγωγή, Τουρισμός και Τεχνολογία
 

Αυτό υποστηρίζουν οι άνθρωποι της αγοράς. Η έξοδος από την κρίση και η ανάπτυξη θα βασίζεται στην καινοτομία, στην ποιότητα και στην εξωστρέφεια.

Δεν αρκεί όμως να παράγουμε καλά προϊόντα και να προσφέρουμε καλές υπηρεσίες. Πρέπει να μάθουμε να τα προβάλλουμε και να τα πουλάμε.

 

Ένας τρόπος είναι η συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πρέπει όμως να επιλέγουμε σωστά τις εκθέσεις στις οποίες συμμετέχουμε, να προετοιμαζόμαστε σωστά, να στήνουμε ένα συναρπαστικό περίπτερο, να το λειτουργούμε επαγγελματικά και να αξιοποιούμε τις επαφές που θα κάνουμε μετά την έκθεση. Αλλιώς σπαταλούμε τα χρήματα και τον χρόνο μας



Γι’ αυτόν τον σκοπό, προσφέρω ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τον «Ο ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΕΚΘΕΤΗ». Έναν χρήσιμο οδηγό για αποτελεσματική συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις για αύξηση πωλήσεων και εξασφάλιση τακτικών, πιστών πελατών. Το έγραψα, βασισμένος στην πολύχρονη εμπειρία μου στην επιχειρηματική πιάτσα. Είναι η εθελοντική συμβολή μου στην κοινή μας προσπάθεια, ως ενεργός πολίτης..

 

Ειδικά, ο αγροτοδιατροφικός τομέας εκτιμάται πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, αφού τα ελληνικά τρόφιμα έχουν τις δυνατότητες να ξεχωρίσουν σε διεθνές επίπεδο. Προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειές μας για τη διαμόρφωση ενός αναγνωρίσιμου και ελκυστικού brand name στην εγχώρια αλλά και στις διεθνείς αγορές.

 
Δεν πρέπει να περιμένουμε κάποιον τρίτο να μας βοηθήσει, αλλά να κάνουμε μόνοι μας την αρχή. Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να γίνουμε εξωστρεφείς και παραγωγικοί.

Αν φθάσατε, στην ανάγνωση του μηνύματος, ως εδώ, αυτό σημαίνει ότι μάλλον σας ενδιαφέρει. Αν ασχολείστε με την αγροτική ή κτηνοτροφική παραγωγή, τη συσκευασία και την τυποποίηση, την τεχνολογία ή είστε βιοτέχνης ή τουριστικός επιχειρηματίας, δώστε μου  την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και ευχαρίστως θα σας στείλω σε ηλεκτρονική μορφή τον 57σέλιδο Οδηγό. Αν δεν σας ενδιαφέρει προσωπικά, δώστε αυτό το μήνυμα σε κάποιον φίλο ή γνωστό σας που ίσως μπορέσει να ωφεληθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου